Cs & F Burkolás Technikai Családi Vállalkozás

Földmunka

Gépi és kézi földmunka

Annak érdekében hogy ügyfeleink építőipari igényeit minél szélesebb körben kielégítsük, gépi és kézi földmunkavégzésben is állunk rendelkezésükre! A könnyebben hozzáférhető helyeken gépi erővel végezzük el a ránk bízott feladatokat, a nehezebben hozzáférhető helyeken kollégáink kézi erővel távolítják el, vagy rendezik át a meghatározott terepet. 

A földmunkavégzés során gyakran merül fel az igény tehergépjárművekre is, melyekkel a kitermelt földet, elbontott épületet, vagy sittet elkell szállítani. Természetesen vállalkozásunk gépparkja erre is megoldást nyújt, így önnek ezzel sem kell foglalkoznia! 

Vállalkozásunk a kisebb és a nagyobb terjedelmű területeken is vállal földmunkavégzést, legyen szó sávalap, vagy pince ásásról, tereprendezésről vagy egyszerűen csak föld szállításról! 

A kézi földmunka végzés szolgáltatásunkkal keressen minket bátran, amennyiben Pl. kertépítésben, árokásásában, medence ásásban vagy bármilyen nehezen hozzáférhető helyen végzendő földmunkával kapcsolatban állhatunk rendelkezésére! 

Példák a földmunka végzés szolgáltatásokra: 

Pince ásás: 

Ezen szolgáltatásunkra az építkezések kezdeti szakaszában van szükség, melynél szintén földmunkagépeinkre van szükség elsősorban, majd teher gépjárműveinkre, melyek a kitermelt földemnnyiséget képesek elszállítani, hogy ne a megrendelőnek legyen ezzel gondja. 

Sávalap ásás: 

A sávalap ásás az egyik legnagyobb precizitást igényénylő földmunka. Ezen feladatoknál univerzális gépeinket és a kézi munkaerőt egyaránt bevetjük a munkafolyamatokba. 

Tereprendezés: 

Legyen szó az építkezés kezdeti, vagy a befejező szakaszáról a tereprendezés egy igen fontos előkészítő, vagy befejező művelet. Éppen szért vállalkozásunk ezen földmunka szolgáltatással is a segítségére lehet, hogy az építkezés gördülékenyen és stresszmenetsen haladjon. 

Bízza ránk a nehezét!