Cs & F Burkolás Technikai Családi Vállalkozás

Burkolás

Burkoló munkákról röviden

Burkoló munkákról röviden

A burkoló munka funkció és esztétika szempontjából is fontos. A burkolat a ház egyik fő építőelemét jelenti, de meghatározza a ház hangulatát is.

Az alapján, hogy hol történik a burkolás, két típust különböztetünk meg. A burkolás történhet kültéren és beltéren. A megkülönböztetés alapján a burkoló munka kültéri és beltéri burkolás lehet. A burkoló munka két típusa a munka során használt alapanyagok fajtái szerint is elkülönül. A burkoláshoz használt anyag hideg és meleg alapanyag lehet. Az alapanyagok fajtái szerint hideg - és melegburkolást különböztetünk meg. 

Hidegburkolás

A hideg burkoló anyagokra jellemző, hogy ellenállóbbak, keményebbek, ezért főként kültéri burkolásra alkalmasak, de a konyha és fürdőszoba kialakítása során is hideg anyagokkal dolgozunk. A hideg burkolóanyagokat a háznak azon területeinél használjuk, melyek állandó igénybevételnek vannak kitéve. Hideg burkoló anyag például a kerámia és az agyag.

Melegburkolás

A melegburkolás során használt anyagok lágyabbak, többféleképpen is bedolgozhatók, beltéri burkolásnál használjuk őket. Meleg burkoló anyag például a pvc, linóleum, parafa, a faburkolatok, a tapéta, a padlószőnyeg.

Filozófiánk:

 A kis munka is munka, mert minden feladat egy új kihívás és minden megrendeléssel egy új otthon megteremtésében veszünk részt!

Burkolás előtte / utána

WC burkolás előtte / utána

Fürdőszoba burkolás előtte / utána

Terasz felújítás

Burkolás előtt / után

Wc burkolás előtte / utána